,,GUIDO" rudnik uglja u Poljskoj

Avgust 2014

GUIDO rudnik uglja u Poljskoj

 Zahvaljujući učešću na INTER NOS festivalu fotografije koji je održan u Katovicama pružila mi se prilika da poslije mnogo godina posjetim Poljsku ponovo. Ne bih o tome koliko je prošlo vremena od mog prvog putovanja tamo dovoljno je da kažem da je to bilo na maturskoj ekskurziji:-).

 

Foto Dejan KalezicDSC 6888

 

Read more...

Zeta 2011

Maj 2014

Zeta 2011 je košarkaški klub koji je ove godine igrao na završnom turniru Kupa Crne Gore i bio finalista ligaškog takmičenja crnogorske lige.

Malo li je...

A ne samo što je klub bio veoma uspješan, nego je njegova igra bila veoma atraktivna za fotografisanje, po mom skromnom mišljenju. Još da ima više svijetla u dvoranama gdje bi mi bio kraj:-)

Foto Dejan KalezicDSC 3594

Read more...

Atlas Capital Centar

Prošlo je dugo vremena od mojeg poslednjeg bloga. Lijen sam priznajem, jer nije da nijesam imao šte da pokažem. A ima i od onoga malo da ne treba baš svaki snimak objaviti. Ali biću redovniji:-) Planiram da kroz nekoliko narednih blogova prezentujem fotografije enterijera i eksterijera koje sam fotografisao i fotografišem zadnjih godina. A bilo ih je dosta.

Definitivno najznačajniji objekat koji fotografišem je Atlas Capital Centar.

dsc 2

 

 Tek kada uđete u sami objekat možete doživjeti svu njegovu grandioznost i veličinu.

Read more...

A Žabljak nikad ljepši...

 Kao i svaki put kada idem na Žabljak, poseban osjećaj zadovoljstva i želja da što

prije stignem na omiljenu destinaciju ispunjavao me je i pretprošli vikend.

 Čari skijanja koje sam upravo na skijalištu Savin Kuk otkrio

bile su moj glavni razlog odlaska na snijeg.

 

DSC 2123

 

Ali pozitivni utisci o ovom skijalištu i uslovima na njemu koje smo ponijeli sa

prvog ovogodišnjeg odlaska tamo, pretprošlog vikenda su anulirani.

Read more...

Muzej novca na Cetinju

 Saradnja i fotografisanje za časopis ,,The Luxury Collection" me često odvede i na mjesta za koja nijesam čuo. Tako je bio slučaj i sa Muzejom novca na Cetinju, koji se nalazi u Njegoševoj ulici, u zgradi bivše Crnogorske banke osnovane 1906.godine koji je otvoren prije nekoliko mjeseci.

 Nadam se da će vas ovih nekoliko fotografija ambijenta i eksponata zaintrigirati da posjetite muzej i vidite njegovu postavku. Vrijedi!

DSC 4841

 

Read more...

Riječ dobrodošlice


Dobro došli na moju BLOG stranu!

 Na njoj ćete pratiti moj rad, čitati komentare i preporuke u kojima ću iznositi lični stav na određene teme i naravno, gledati fotografije koje će sve to ilustrovati. Trudiću se da postavljam sadržaje koji će biti zanimljivi, a ako još izazovu i vaš komentar, smatraću da je svrha postojanja moje BLOG strane opravdana.

Dejan Kalezić

 

Subcategories